ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Εκτίμηση καταιγιδων για 3/6/2018

Hμερα εντονης ασταθειας η σημερινη με πολλες περιοχες της ηπειρωτικης χωρας μακρια απο την θαλασσα να ειναι υποψηφιες για συντομες καταιγιδες. Με εναρξη και σημερα ορεινες περιοχες θα επεκταθουν διαλυομενες και σε πεδινα τμηματα της Θεσσαλιας της Μακεδονιας και ισως και στα δυτικα της Θρακης. Τονιζεται οτι λογω των υψηλων θερμοκρασιων (πανω απο το Tc) της μετριας επαρκειας σε υγρασια και της αργης κινησης πιθανον να ειναι εντονες και να συνοδευονται απο χαλαζοπτωσεις
Δυο περιοχες που ξεχωριζουν αυτη τη στιγμη ειναι οι περιοχης της Δραμας, Καβαλας, Ξανθης και η περιοχη Ολυμπου, Κισσαβου, Μαυροβουνιου Λαρισας. Οπως εχουμε πει πολλακις ομως η τοπικη προγνωση καταιγιδων δεν υφισταται και απλα τονιζουμε ευρυτερες πιθανες περιοχες.
Oι μεγιστες θερμοκρασιες δεν θα επηρεαστουν και εως το μεσημερι θα φτασουν τους 33-35°C σε περιοχες της ηπειρωτικης χωρας μακρια απο την θαλασσα.
Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτητης του Ερασιτεχνικου Μετεωρολογικου Κεντρου Λαρισας.
e-meteolarissa.blogspot.gr
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια