ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Καιρός για τους αγρότες 9/9 εως 15/9 Μεταβολη καιρου στις 10-12/9 αλλα το καλοκαιρι επιστρεφει και παλι

Ο καλοκαιρινος καιρος συνεχιζεται και τις πρωτες ημερες του Σεπτεμβριου με τη θερμοκρασια 4-5°C πανω απο τα κανονικα επιπεδα.
Τις επομενες ημερες ο βοριας που μπηκε θα την ριξει κατα 3-4°C αλλα θα πρεπει να περιμενουμε την μεταβολη στις 10-11/9 για να καταλαβουμε καπως φθινοπωρο. Τοπικη συννεφια και επιλεκτικες βροχες θα δωσουν καποιες πινελιες φθινοπωρου αλλα ολα δειχνουν οτι στη συνεχεια και παλι ο καιρος θα βελτιωθει για καποιες ημερες και η θερμοκρασια θα ανεβει στους 33-35°C.
Η εποχη αυτη ειναι ρευστοτατη αφου γινονται οι πρωτες προσπαθειες εγκαθιδρυσης ψυχους στο βορειο πολο και προς το τελος του μηνα σε περιοχες της Σιβηριας και του Καναδα. Η δυνατοτητα εκτιμησης του καιρου με ασφαλεια ειναι 4-5 ημερες ενω απο εκει και περα μιλαμε με πιθανοτητες μονο.
Η παρακατω ημερησια εκτιμηση περιοχων με καποια φαινομενα να ληφθει με επιφυλαξεις αν και δεν δειχνει οτι μπορει να αλλαξει σημαντικα




















Βασίλειος Πανάκογλου - Ερασιτέχνης μετεωρολόγος - Προγνώστης - Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.
fb: Vassilis Panakoglou
fb page: Kάνετε like

Σχόλια